Over Ons

frits

Frits Buijs

Frits Buijs, redacteur en producer bij Eendracht Films. Werkte jarenlang bij Omroep Brabant, waar hij spin in het web was bij succesvolle programma’s als Olifantendoders, businessprogramma’s BV Brabant en Booming Brabant en de talkshow de Kamer van Brabant. Werkte samen met Jan Thijssen aan Enkeltje Hemel en TVz11. Begon zijn loopbaan in de journalistiek bij Vara-Radio en schrijft naast z’n werk voor Eendracht Films over duurzame ontwikkeling en speciaal onderwijs. Allrounder van het zuiverste water.

Jan WEB

Jan Thijssen

Jan Thijssen, regisseur en producer met een jarenlange ervaring in de film en tv-wereld. Naast diverse televisieserie’s voor de VPRO, NCRV, AVRO specialiseerde hij zich steeds meer in het maken van documentaires. Maakte de internationaal bekroonde documentaires ” Memoires van een Vergeetal ” en ” Enkeltje Hemel “. Maar hij schuwt ook het kortere werk niet: maakte tig videoclips voor Internationale en Brabantse bands.
Ook de serie TVz11 over, met en mede gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking werd bekroond met diverse prijzen. Creatieve aanjager.

Peter

Peter van Lent

Peter van Lent researcher en producer. Studeerde contemporaine geschiedenis in Nijmegen en publiceerde na zijn studie een aantal wetenschappelijke artikelen. Verrichtte de research voor de internationaal bekroonde documentaire Memoires van een vergeetal over het leven en werk van Rene Daniels. Aangezien het heden voortkomt uit het verleden het vaste aanspreekpunt om zaken in een breder perspectief te zetten. Tevens een onuitputtelijke bron van programma-ideeën en voorstellen.

Sluit Video